Αρχική Σελίδα

Οι διαιτολόγοι εν δράση αποτελούν μία ομάδα διαιτολόγων με όραμα που βασικό στόχο και σκοπό έχουν την εξύψωση του επαγγέλματος του διαιτολόγου, την κατοχύρωση της θέσης των διαιτολόγου στην Ελληνική Κοινωνία και στο Ελληνικό Κράτος ΑΛΛΑ και η Διασφάλιση του πτυχιούχου Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Ανωτάτης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης) από άλλους που οδεύουν να εμπλακούν στα επαγγελματικά μας δικαιώματα.


Μέσα από αυτή την ιστοθέση οι επαγγελματίες διαιτολόγοι αλλά και οι φοιτητές των τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διατροφής και διαιτολογίας θα μπορούν να μάθουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλάδο αυτό.

Η συντακτική ομάδα των «Διαιτολόγων ….. εν δράση» θα σας ενημερώνει για ότι μαθαίνουμε που αφορά το κλάδο αυτό.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΔΔΕ και το ΝΠΔΔ


Υπάρχει η άποψη ότι η ΕΔΔΕ.................. θα γίνει ΝΠΔΔ. 

Κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό άραγε ;

Μιλήσαμε με διαφόρους, και αυτό που μας είπαν είναι ότι 
"ξέρουμε ότι δεν γίνεται ούτε ο ΠΣΔΔ, ούτε η ΕΔΔΕ να γίνουν ΝΠΔΔ. Το ΝΠΔΔ θα πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό και μάλιστα όσο υφίσταται ΕΔΔΕ και ΠΣΔΔ δεν μπορεί να έχει το ίδιο όνομα το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου".

Το
 ΝΠΔΔ αποκτά ΝΕΟ όνομα αφού θα αποτελεί και ΝΕΟ φορέα που θα είναι ΟΛΟΙ οι διαιτολόγοι μέσα, αφού θα αποτελεί και το φορέα που με την βεβαίωση αυτού θα παίρνει και κάποιος συνάδελφος την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου