Αρχική Σελίδα

Οι διαιτολόγοι εν δράση αποτελούν μία ομάδα διαιτολόγων με όραμα που βασικό στόχο και σκοπό έχουν την εξύψωση του επαγγέλματος του διαιτολόγου, την κατοχύρωση της θέσης των διαιτολόγου στην Ελληνική Κοινωνία και στο Ελληνικό Κράτος ΑΛΛΑ και η Διασφάλιση του πτυχιούχου Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Ανωτάτης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης) από άλλους που οδεύουν να εμπλακούν στα επαγγελματικά μας δικαιώματα.


Μέσα από αυτή την ιστοθέση οι επαγγελματίες διαιτολόγοι αλλά και οι φοιτητές των τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διατροφής και διαιτολογίας θα μπορούν να μάθουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλάδο αυτό.

Η συντακτική ομάδα των «Διαιτολόγων ….. εν δράση» θα σας ενημερώνει για ότι μαθαίνουμε που αφορά το κλάδο αυτό.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ΕΠΟΧΗ ΕΔΔΕ)


Το 2009 έχουμε το πρώτο ΔΣ της ΕΔΔΕ.

Ξεκινάνε κάποιες προσπάθειες οι οποίες στην αρχή είναι πολύ γόνιμες αφού υπό την πίεση της ΕΔΔΕ, το Υπουργείο Υγείας ζητάει να συσταθεί στο ΚΕΣΥ η επιτροπή για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος των διαιτολόγων και μάλιστα ζητάνε 2 εκπροσώπους από την ΕΔΔΕ.

Το τότε ΔΣ αποφασίζει να στείλει τον Πρόεδρο Κο Μανωλαράκη και τον Γραμματέα Κο Μπερτζελετο. Ξεκινάνε οι πρώτες συναντήσεις και ο χρόνος λήξης της επιτροπής πλησιάζει και δίνεται μια παράταση για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Τα μέλη του ΔΣ συζητάνε μεταξύ τους και εκεί άρχισαν τα περίεργα.
Τι εννοούμε.......

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΔΔΕ συζητάνε για να ετοιμάσουν την πρόταση με την οποία θα παραστεί η ΕΔΔΕ στην επιτροπή του ΚΕΣΥ……….. υπάρχει μία διάσταση απόψεων ……… και αντί να βάλουν τις προτάσεις κάτω και να ψηφίσουν …. τι έγινε ????????

Στο τέλος πηγαίνουν στην τελευταία συνεδρίαση οι δύο εκπρόσωποι μας ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

……………… δεν βρέθηκε άκρη επειδή άλλη πρόταση υποστήριξε ο πρόεδρος και άλλη ο γραμματέας της ΕΔΔΕ.


Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε ότι ..... οι δυο εκπρόσωποι της ΕΔΔΕ του ενός οργάνου δηλαδή , ακολούθησαν άλλη γραμμή


Σε διάφορα post στο fb, είδαμε τον πρόεδρο να αναφέρει ότι υπήρχε απόφαση αλλά ο γραμματέας λοξοδρόμησε. Από την άλλη ο γραμματέας είπε ότι ποτέ δεν υπήρξε κοινή απόφαση.


Σε κάποια φάση κιόλας πρίν τις εκλογές του 2011 ο πρόεδρος της ΕΔΔΕ είχε γράψει στο blog του συνδυασμού του




Συμπέρασμα

Αν υποθέσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΔΔΕ, έχει δίκιο, τότε πώς ο Γραμματέας τώρα είναι μέλος της ΕΔΔΕ και μάλιστα Αντιπρόεδρος της αφού παραβίασε το καταστατικό και έκανε του κεφαλιού του ? Ο Πρόεδρος της ΕΔΔΕ πώς δέχεται να είναι μέσα στο ΔΣ ?

Αν υποθέσουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ κοινή απόφαση (ένα έγγραφο με το οποίο θα πήγαινε η ΕΔΔΕ στην επιτροπή), τότε ο Πρόεδρος της ΕΔΔΕ διαψεύδεται.


ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι …. ένας από τους δύο ΚΑΚΩΣ είναι μέλος της ΕΔΔΕ και ακόμη χειρότερα μέλος του ΔΣ της ΕΔΔΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου